Onderhoud

Onderhoud aan uw droomtuin

Veel bomen en heesters moeten jaarlijks worden gesnoeid, sommige vaste planten moeten om de paar jaar gescheurd worden. Er moet bemest worden. Het onkruid gewied. Het gras gemaaid.

Ook in het onderhoud van uw tuin ondersteunt Beter Groen u

Wij bieden verschillende vormen van tuinonderhoud aan. Voorkeur van onze klanten geniet periodiek tuinonderhoud ofwel seizoen onderhoud. Ieder jaargetijde vraagt om een andere benadering. Daarnaast is er de keuze voor eenmalig onderhoud of onderhoud op contractbasis. Voor het laatste wordt een vaste prijs afgesproken en garanderen wij dat u geen omkijken meer heeft naar uw buitenruimte. In de meeste gevallen zullen onze hoveniers iedere twee weken langskomen. Zo is uw tuin het hele jaar door in topconditie en kunt u maximaal genieten. Onze vakmensen staan ieder seizoen voor u klaar. Pure service

Boomverzorging

De juiste verzorging van uw bomen is een cruciaal onderdeel van het behoud en onderhoud van uw buitenruimte. Binnen ons team zijn verschillende hoveniers opgeleid tot boomspecialist. Er wordt vaktechnisch te werk gegaan wanneer er gesnoeid, gerooid of geveld moet worden. Onze professionals inventariseren, samen met u, welk onderhoud nodig is om deze eyecatchers het best tot hun recht te laten komen.

Verzorging op niveau

Afhankelijk van de tuin is meer of minder onderhoud nodig door het jaar heen. Sommige tuinen kunnen met seizoensonderhoud af (vier keer per jaar) maar andere ontwerpen vergen onderhoud om jaarrond maximaal van de buitenruimte te kunnen genieten. Wanneer er bijvoorbeeld de wens is het gehele jaar -ja ook met vorst en sneeuw- door te kunnen zwemmen en de tuin daarmee ook in die periode van het jaar gebruikt blijft worden, zijn wij ook in de winter van de partij om de tuin in topconditie te houden. Bij een andere tuin is dit weer niet nodig: op basis van uw wensen en ontwerp komen we tot de juiste overeenstemming over welke onderhoudsperiodiek nodig is voor u droomtuin.

Bekijk ons werk

Achtertuin met veranda

Strakke tuin

Ruimtelijke tuin